Next level belastingadvies met smart data-oplossing

10 januari 2020

Sdu en Visma slaan de handen ineen om de verschillende datastromen binnen de belastingadviespraktijk samen te laten komen in de innovatieve cloud software Taxvice. Hiermee zet Taxvice de volgende stap richting next level belastingadvies, waarin proactief advies en signalering centraal staan.

Belastingadviseurs die inzetten op smart data kunnen effectief als strategisch partner fungeren, betere aanbevelingen doen en op die manier van (nog meer) toegevoegde waarde zijn voor hun klanten. Deze kansen ontstaan door systemen, denkwijzen en adviespraktijken van belastingadviseurs en accountants in te richten met een effectieve en meer efficiƫnte benadering en digitale ontsluiting van de adviespraktijk.

De samenwerking van Taxvice en Visma maakt vanuit digitaal perspectief het centraal stellen van de klant mogelijk. De digitale cloudoplossing Taxvice brengt fiscale inhoud, werkprocessen en datastromen bij elkaar. Beslissingen die eerder genomen werden op basis van een handvol berekeningen, ramingen en inschattingen, kunnen nu kwantitatief gestaafd worden met smart data. Visma realiseert binnen Taxvice deze koppeling met de inhouse aanwezige software, zoals de aangifte-en boekhoudsoftware. Al deze verschillende datastromen komen bij elkaar in een datawarehouse per adviespraktijk.

Meer info: Sdu.nl 10-01-2020, persbericht